Cotlete cu sos de rosii si masline

de ionela2682 in Porc, 27 Iul 2010 | 6439 vizualizari

 

Reteta am gasit-o intr-o brosura de la Kaufland ,mi s-a parut interesanta si am zis sa o incerc ,sincer nu mi-a parut rau pt ca a iesit ceva delicios( cu mici modificarei recunosc)

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete fara os
  • 400 g rosii in bulion ( eu am folosit 4-5lg bulion si2 rosii ) ,
  • 2 felii sunca presata ( am folosit pastrama) ,
  • 50 g masline fara samburi ,
  • 50 ml vin ( am mai adaugat 1/2 pahar de apa) ,
  • 2 catei de usturoi ,
  • 50 ml ulei ,
  • sare ,
  • piper ,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete cu sos de rosii si masline:

-cotletele se spala si se bat cu ciocanul de snitele,se sareaza si pipereaza se trec prin faina

-se prajesc putin pe ambele parti in putin ulei alaturi de pastrama taiata subtirel

-se scot cotletele si fasiile de pastrama iar in uleiul ramas se adauga bulionul si rosiile taiate ,dar si 1/2 pahar apa
-maslinele si catei de usturoi
se adauga vinul si se lasa putin sa scada,saram si piperam daca este cazul iar la final adaugam patrunjel tocat.
-in reteta originala se mai punea si ciuperci dar cum eu sunt alergica la ele le-am eliminat de tot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete cu sos de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi